Realisatie: TiDi Graphics

nieuws

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

RES Axel stopplaats Route55

19 juli zal voor de 20e keer de fietstocht "ROUTE 55" worden verreden in Axel en omgeving. RES Axel motorcross zal zorgen voor een prachtige stopplaats waar u gezellig iets kunt drinken/eten. Met info stand van "AAN-Z", stand van Profile fietsen Axel en tentoonstelling van prachtige schilderwerken van "ZAPPAZ". Open van 10.00 - 17.00 uur. Om mee te fietsen, heeft u een button en een boekje nodig. Die zijn vooraf te koop bij de gemeentebalie in Axel (aan-z) en op 19 juli ook in de voetbalkantine van FC Axel.

lees verder >
RES Axel stopplaats Route55

Trainingen afgelopen dagen

Overzichtje van trainingen afgelopen dagen/weken.....

lees verder >
Trainingen afgelopen dagen

Alers Aanhangwagens

Maok da mee: DMX Zuid wedstrijd in Axel, afgelopen zaterdag 9 juni,: Patrick Alers van Alers Aanhangwagens spreekt zijn bewondering en enthousiasme uit over de RES organisatie en inzet van de vele vrijwilligers. Als blijk van waardering schenkt hij Res Axel. een mooie tandemasser-kar. Wat een prachtig gebaar !! Heel hartelijk dank !!

lees verder >
Alers Aanhangwagens

AVG (nieuwe wet op de privacy)

Vanaf 25 mei 2018 dienen ook wij te voldoen aan de nieuwe strenge privacyregels volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), gecontroleert door de "Autoriteit Persoonsgegevens"(AP).

lees verder >
AVG (nieuwe wet op de privacy)

Finale RES clubcross verreden

Zaterdag 7 juli hebben we onder goede, zonnige en warme omstandigheden de finale wedstrijd RES clubcross 2018 verreden. Na veel werk aan de baan te hebben gedaan, konden de rijders op een stofvrije baan rijden. Mooie reeksen gezien, spannend tot op het eind wie de kampioenen gingen worden. Bedankt aan alle trouwe RES clubcross rijders en hun schare fans voor aanwezigheid, leuke sfeer en mooie momenten !! Wij als RES vrijwilligers hebben er alles aan gedaan om er een mooi RES clubcross seizoen van te maken. Prijsuitreiking Kampioenschapsbekers tijdens de RES jaarlijkse feestavond zaterdag 17 november a.s. Foto's en volledige uitslagen....

lees verder >
Finale RES clubcross verreden

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >