Internationale KNMV trainingswedstrijd

Geplaatst op 9 jul 2020
Yes! Het harde werk bij RES wordt beloond?.
We zijn dan ook zeer vereerd 1 van de 2 clubs te mogen zijn om de gevraagde warming-up races te mogen organiseren. RES Axel 2 augustus..... Onderaan deze pagina vindt u het wedstrijdschema.
Persbericht KNMV (Marc te Witt) 9 juli 2020:

In de weekeinden van eind juli en begin augustus organiseren Motorsportpark Gelderland Midden (Arnhem) en RES Axel twee internationale warming-up races voorafgaande aan de herstart van de MXGP kalender.
De MXGP gaat in het weekend van 9 augustus weer van herstart. Te beginnen met drie races op rij in Kegums, Letland. Na een lange periode van onzekerheid en relatieve rust, is het belangrijk dat alle rijders aan het WK zo fit mogelijk aan de start te verschijnen. Daarom heeft de KNMV bij de promotor aangegeven te willen meedenken. Met resultaat! Zo organiseren we samen met de betreffende clubs en hun vrijwilligers in Nederland twee internationale trainingswedstrijden!
De gekozen banen van Motorsportpark Gelderland Midden (Arnhem) en RES Axel hebben zandpistes die dezelfde condities hebben als het circuit in Kegums. Zo zijn deze trainingswedstrijden dé perfecte manier om rijders klaar te stomen voor de wedstrijden van het Wereldkampioenschap.

Geen publiek
De corona pandemie en de bijbehorende maatregelen vragen ook bij deze trainingswedstrijden flexibiliteit en begrip. De organiserende clubs en deelnemende teams dienen zich daarom te houden aan alle voorschriften die zijn opgesteld door de Nederlandse overheid en het RIVM bij het organiseren van evenementen. De KNMV ziet er samen met de clubs extra op toe dat er een veilige omgeving en een goed evenement wordt gehouden. Dat betekent helaas ook dat er geen publiek en/of fans aanwezig mogen zijn tijdens deze wedstrijden. Dit dienen we te accepteren, hoe graag we het ook anders hadden willen gezien.
Ons gezamenlijke doel is om alle rijders die deelnemen aan deze twee trainingswedstrijden van dienst te zijn. We hopen daarom op begrip van de fans / publiek zodat we twee succesvolle evenementen kunnen organiseren, voor nu en voor in de toekomst.
Voor de thuisblijvers;
we hebben gelukkig onze live webcam nog ? Of kijk op; https://www.twitch.tv/res_axel 
26 juli Arnhem Motorsportpark Gelderland
2 augustus RES Axel
Zaterdag 1 augustus open voor vrije training van 13 tot 17 uur.

Laatste nieuwsberichten

Sponsoren

De Ridder Montage
Caravan Centrum Zuid-Nederland
Gebr. Stockman Verhuur
Spuiterij Verheije
Warrens Elektro
Installatiebedrijf Mel
Autoservice de Braal
N.V. Afschrift
M.R.T. Metals
Janse geveltechniek
AA van der Staal
Kolijn Infra
Decouter renovatiewerken
RNR Motorsport
Haak keukens
BVBA Steven Braems
Hafco hekwerk
Hubo Bouwmarkt Westdorpe
Speed Secure
E.S.S. Scaffolding
Garagepark Hulst