Make-A-Wish

Geplaatst op 25 apr 2021
Wat zijn we dankbaar dat we hebben mogen meewerken aan de WENSDAG van Rayan via
Make-A-Wish Nederland.
Hier volgt hun verslag:
De wens van Rayan, 11 jaar; Een stoere jongensdag.
-- HARDER…..NOG HARDER !! --
Ryan, zijn moeder, vader en broer Jeremy staan ons al achter de voordeur op te wachten, het gaat een dag vol adrenaline worden. Hij wil een stoere dag en veel snelheid bereiken. Rayan is 11 jaar en gaat door een hele zware periode met zijn behandelingen.
400_make_a_wish_nederland_logo.png
-- RES MOTORCROSS --
Als hij de limousine ziet komt zijn prachtige lach tevoorschijn. Onze eerste stop is in Axel, bij RES motorcross. Hier worden we allerhartelijkst ontvangen door de mensen van RES. Als we kennis hebben gemaakt krijgt Rayan al meteen een heel cool motorpak cadeau van “Ovaa Motors” en “RES Axel”. Rayan gaat zich omkleden en komt terug als een echte crosser. Eerst gaan ze op een heuveltje het parcours bekijken en krijgt Rayan instructies van Dennis, zijn motorcross begeleider voor vandaag. Nu nog de helm opzetten en hij is klaar voor het mulle zand. Dennis is een ervaren wedstrijdrijder en Rayan voelt zich helemaal op zijn gemak op de motor. Eerst maar even een verkenningsrondje maken, maar al snel wil Rayan het parcours op en vooral hard gaan! Het mulle zand stuift op en het is indrukwekkend te zien hoe ze samen alle hindernissen nemen. Na zo'n 25 minuten even een drinkpauze inlassen, krijg je toch wel dorst van door al dat zand! Maar al gauw wil Rayan nog een paar rondes maken en natuurlijk nog harder dan daarnet.
Als het tijd is om te vertrekken krijgt Dennis een stevige “boks” en nemen we afscheid van iedereen. Omkleden hoeft van Rayan niet, dat motorpak blijft de hele dag aan ?
Daarna heeft Rayan nog een helikoptervlucht mogen meemaken en is hij met een zwarte Lamborghini opgehaald om nog wat snelle stukjes richting huis te mogen maken, om als afsluiting van de dag met het hele gezin bij de McDonalds wat lekkers te eten.
Ook aan het eind van deze dag geniet Rayan nog steeds van alle snelheid en adrenaline, maar wordt nu ook wat pipser en heeft de dag lang genoeg geduurd.
Wij hopen dat Rayan en zijn familie een mooie wensdag hebben beleeft en dat ze hier nog maar lang op terug mogen kijken.
Wilt u ook de Make-A-Wish foundation steunen? Dat kan door middel van bijvoorbeeld een donatie.
Ga naar; https://makeawishnederland.org/  voor alle info. Doen hoor !
RES Axel bedankt
Make-A-Wish Nederland
voor het vertrouwen om dit te mogen organiseren.
Verder dank aan;
Ovaa Motors
Boy Stockman
en Dennis Schelleman.
Klik hier voor de foto's

Laatste nieuwsberichten

Sponsoren

De Ridder Montage
Caravan Centrum Zuid-Nederland
Gebr. Stockman Verhuur
Spuiterij Verheije
Warrens Elektro
Installatiebedrijf Mel
Autoservice de Braal
N.V. Afschrift
M.R.T. Metals
Janse geveltechniek
AA van der Staal
Kolijn Infra
Decouter renovatiewerken
RNR Motorsport
Haak keukens
BVBA Steven Braems
Hafco hekwerk
Hubo Bouwmarkt Westdorpe
Speed Secure
E.S.S. Scaffolding
Garagepark Hulst