Opknappen RES kantine #4

Geplaatst op 22 sep 2020
#4: Ramen, rolluiken en deur.
* 2 ramen in de kantine waren lek, deze zijn vakkundig vervangen. Na het zemen eindelijk geen strepen meer en helder zicht op de baan.
* Het raam wat in de keuken zat, kon niet open. Hier heeft de specialist natuurlijk de perfecte oplossing voor: een nieuw raam met hor en rolluik.
* De deur in het juryhuis was versleten. Na vele verfbeurten dan toch na al die jaren een nieuwe deur. Gelijk een mooi en degelijk rolluik ervoor.....
Nu de RES kantine weer open is ( volgens de corona protocollen) willen we graag laten zien wat we allemaal veranderd hebben in de 3 maanden dat we gesloten moesten blijven. We hebben zeker niet stilgezeten.
Gelukkig zijn we weer open en kunnen we u van de mooie nieuwe inrichting laten genieten. In verschillende delen laten we u met trots de veranderingen en verbeteringen zien.
#steunderegionalebedrijven
#lekkerbezig
#wiewilernunietvrijwilligerzijninzoietsmoois
400_raam_keuken_voor_1_2020.jpg 400_raam_keuken_tijdens_1_2020.jpg  400_raam_keuken_na_3_2020.jpg  400_raam_keuken_na_2_2020.jpg  400_raam_keuken_na_7_2020.jpg  400_nwe_deur_juryhuis_2020.jpg  400_rolluikjuryhuis_2020.jpg

Laatste nieuwsberichten

Sponsoren

De Ridder Montage
Caravan Centrum Zuid-Nederland
Gebr. Stockman Verhuur
Spuiterij Verheije
Warrens Elektro
Installatiebedrijf Mel
Autoservice de Braal
N.V. Afschrift
M.R.T. Metals
Janse geveltechniek
AA van der Staal
Kolijn Infra
Decouter renovatiewerken
RNR Motorsport
Haak keukens
BVBA Steven Braems
Hafco hekwerk
Hubo Bouwmarkt Westdorpe
Speed Secure
E.S.S. Scaffolding
Garagepark Hulst