ONK @ RES Axel 2022

Geplaatst op 5 apr 2022

Zondag 10 april zijn de KNMV ONK wedstrijden verreden.
De volgende klassen kwamen aan de Axelse start: ONK 65cc kw / ONK 65cc gw / ONK 85cc kw / ONK 85cc gw/ ONK Dames / Cup 125cc / Cup Veteranen.
 

Klik hier voor volledige uitslagen.

Persbericht;
Aanstaande zondag zal er bij RES Axel worden gestreden om de Nationale titel motorcross. De WereldTop Dames zal aan de start verschijnen met WK leidster Lynn Valk uit Nijverdal, die afgelopen weekend de GP wedstrijd in Portugal wist te winnen, vóór de dame uit Vlissingen Nancy van de Ven, die gehavend aan de start zal komen zondag.

500_nancy_van_de_ven_2022.jpg

Na een valpartij in Portugal is Nancy maandag thuis op controle geweest en er zijn gelukkig geen breuken vast gesteld.  Ondanks deze zware valpartij een zeer goede prestatie geleverd in Portugal door twee keer tweede te eindigen. De top 3 van de tussenstand WK Dames wordt compleet gemaakt door Shana van der Vlist uit Apeldoorn, die hiermee het Nederlandse succes compleet maakt. Met dit trio in een aparte ONK Dames reeks, beloofd het aan de start een mooie wedstrijd te worden.

500_lynn_valk_2022_2.jpg

ONK 85 cc: Uit ervaring de opstap klasse naar de “nieuwe” wereldkampioenen, zal de drukste klasse worden zondag met vele kanshebbers uit Nederland en België.
Van Belgische zijde zullen de mannen van “TopsportVlaanderen” een gooi doen naar het podium met Maxim Lucas, Jarne Bervoets, Vince van Hoof en ook Brent van de Walle hoort tot de kanshebbers.

 

Max van de Ketterij (Lewedorp) zal zijn thuiswedstrijd betwisten. Van Nederlandse zijde zullen de talenten er alles aan doen hun beste kunnen te laten zien, zoals Dean Gregoire, Jannes Vos & Rizan Hartman. De Nederlandse talenten zullen er alles aan doen om mee te strijden voor het ere metaal. Na de wedstrijden in Arnhem en Lierop  is Axel de volgende wedstrijd op de kalender voor hen. Door vele rijders wordt deze competitie gebruikt als voorbereiding op de eerste EK wedstrijd. Daarom ook veel belangstelling van de buitenlandse rijders, zoals uit Engeland.

Deze dag staan aan de Axelse start; ONK 65cc kleine wielen, ONK 65cc grote wielen, ONK 85cc kleine wielen, ONK 85cc grote wielen,  ONK Dames, CUP 125cc en CUP Veteranen.


De trainingen starten om 9.00 uur, de wedstrijden rond de klok  12.00 uur.

Alle info kunt u vinden op www.resaxel.nl. Entree t/m 11 jaar gratis, vanaf 12 jaar € 5,

400_onk_resaxel_1.png

Laatste nieuwsberichten

Sponsoren

De Ridder Montage
Caravan Centrum Zuid-Nederland
Gebr. Stockman Verhuur
Spuiterij Verheije
Warrens Elektro
Installatiebedrijf Mel
Autoservice de Braal
N.V. Afschrift
M.R.T. Metals
Janse geveltechniek
AA van der Staal
Kolijn Infra
Decouter renovatiewerken
RNR Motorsport
Haak keukens
BVBA Steven Braems
Hafco hekwerk
Hubo Bouwmarkt Westdorpe
Speed Secure
E.S.S. Scaffolding
Garagepark Hulst